Zahořany odjely s nákladem

Slovan B sehrál uplynulou sobotu vítězné utkání, kdy na domácí kuželně přivítal tým Zahořan. Hostující družstvo je v soutěži nováčkem a domácí jim nic nedarovali. Zahořany tak odjely zpět domů s pěkným nákladem v podobě 147 kuželek.

Béčko po prohraném 1. kole v Chebu chtělo porážku odčinit a to se mu povedlo na výbornou. Samozřejmě, před utkáním není možné vědět, jak vše dopadne, ale je důležité udělat maximum pro zisk bodů. To se našim podařilo beze zbytku.

Hned na úvod přehrála domácí dvojka ve složení Petr a Jarda své soupeře Tomáše s Radkem o pěkných 74 kuželek. Oba naši borci excelovali v plných. Petr však dokázal dobrou hru z plných přenést i na dorážku, což se Jardovi nevedlo, hlavně v druhé půlce. Přesto dokázal Radka přehrát, když svůj náskok získal na první dráze. Petr zahrál obě dráhy vyrovnaně a Tomáš nedokázal na jeho hru najít žádný recept. Stav 4:0 +74.

Prostřední duo Radek a Johan, pokračovalo ve stejném duchu proti Petře s Davidem, jako první dva borci. Hosté nenašli na solidní hru domácích jakýkoli recept, kterým by mohli získat body. Radek i Johan zahráli velmi vyrovnaně své dorážky a i díky jim dokázali získat další body. Stav 8:0 +157.

Za tohoto stavu už vše vypadalo v naprosté pohodě, ale jak víme a známe, jsou případy, kdy se vše ještě otočí. V tomto případě nenechali Lukáš s Marcelem nic náhodě a i když oba o několik kuželek prohráli, celkovému vítězství týmu to neuškodilo. Lukášovi se moc nepovedl start a první dráhu prohrál o 17 kuželek. Na druhé se snažil a bojoval, aby náskok Jirky stáhl. Chybělo pouhých 8 klacků k výhře. Marcel stejně, jako Luky dotahoval na druhé dráze. I jemu chybělo málo, konkrétně 2 kuželky k tomu, aby bral body. Jak jsem však psal výše, tyto dvě ztráty v celkovém součtu nevadí.

Domácí tým dokázal smazat venkovní prohru výhrou a do tabulky si připsal 2 body. Hosté sice nezahráli úplně špatně, ale na vítězství to nemohlo stačit.

Zápis, Zpravodaj

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *