Béčko zdolalo lídra tabulky Lomnici B

V rámci 6. kola Západočeské divize zavítal na dráhy KK, kde hrajeme svá domácí střetnutí, současný lídr tabulky Lomnice B. Slovan B se pomalu a jistě dere tabulkou své soutěže vzhůru, což je paráda. Střetnutí s vedoucí Lomnicí tedy nabízelo dramatický souboj, což se také potvrdilo.

Úvodní dvojice Radek a Johan začali toto utkání s vervou. Hosté ve složení Pavel a Zuzka měli hodně práce, držet se našich borců. Nebýt horší první dráhy Johana, kdy nahrál “jen” 200, mohl být rozdíl větší. Soupeřce se totiž první část vydařila ještě hůře. Radek měl pěkné vyrovnané dráhy, které znamenaly klidné vítězství a zisk bodů. Také se stal nejlepším hráčem domácích. Stav 4:0 +46.

Lukáš s Marcelem se podělili o body tak, že jeden vyhrál a druhý prohrál. Luky zahrál sice vyrovnané dráhy, avšak na Terezu, která se stala nejlepší hráčkou utkání, to nestačilo. Marcel se oproti minulému kolu dost zlepšil, přesto první padesátka nebyla zrovna echt. Vynahradil to však v druhé části, kdy strhl výhru na svou stranu. Stav utkání 6:2 +12.

Po druhé dvojici tak bylo na drama zaděláno a rozhodnou mělo duo Tomáš a Petr. Hosté nasadili Lucku s Rudou. Tom s Luckou sváděl pěkný boj hlavně do plných. Domácí je prohrál. V dorážce však jasně dominoval a získal si dostatečný náskok, který se ukázal rozhodujícím. Ve druhé části byla hostující hráčka lepší a dokázala stáhnout 14 kuželek. Tom výhru udržel a připsal body. Peťa v předchozím utkání exceloval a hodně dopomohl k zisku bodu. I v tomto utkání začal velmi dobře a na půlku nahrál 5 kuželek, když se oba soupeři o každou kuželku tahali. Druhé dějství bylo do plných dosti vyrovnané, ale v dorážce se více dařilo Rudovi, který dokázal náskok domácího stáhnout a nahrát 7 do plusu.

Výsledek na body 12:4 vypadá jednoznačně, ale opak je pravdou. Domácí museli o body bojovat a rozdíl pouhých 14 kuželek je více než usvědčující důkaz. Tým zahrál dosti vyrovnaně, když čuldu od nejlepšího dělilo 30 klacků.

Zápis, Zpravodaj

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *