Céčko se dál trápí, déčko otočilo zápas

V předchozím článku o céčku jsem uvedl, že se stále hledá. To platí také o tomto utkání s Teplou, kdy opět předvedlo slabý výkon, přesto, že hráči a hráčky mají na mnohem více. Víme to, známe je. Přesto se nedaří a my věříme, že v jarní části prodají to, co mají v sobě.

V rámci posledního 11. kola podzimu se střetlo naše céčko s týmem Teplé. Teplá předvedla až na dva výkony velmi vyrovnanou hru. Jeden výkon hodně pod 400, druhý hodně nad 400. Hráči našeho týmu se hodně snažili, ale forma opravdu není. Luďa s Pavlínkou se ujali zahájení utkání. Prvně jmenovanému se nevedlo od začátku a od Luboše dostal 37 kuželek do trika. Další dráha byla ještě o něco horší. Soupeř ji také nezahrál dobře, přesto si připsal další kuželky. Pavlínka nezačala dobře a po půlce prohrávala o 7 klacků. Poté se zlepšila. Do plných stáhla náskok a v dorážce obrat dokonala.

Prostředek ve složení Jaruška, kterou střídal od 55 hodu Fanda a Jirka, hosté ve složení Petr s Honzou. Ani zde nedošlo k obratu, ba naopak Jaruška s Fandou dostali nařezáno 153 kuželek. Petrovi, který zahrál 493 kuželek nestíhali v ničem. Jirka byl na tom o něco lépe, ale výkon pod 400 na Honzu nestačil.

Dua Míra s Martinkou uzavřeli toto utkání proti Rosťovi s Mírou. Oba své duely vyhráli. Míra o 54 kuželek, Martina o 7. Dvojka se snažila, ale tak vysoké manko, které měli, nešlo stáhnout.

Céčko prohrálo další utkání a okupuje předposlední místo tabulky s bodem náskoku na posledního. Hostující Petr Tauber zahrál super výkon 493, kterým nadělil Jarušce s Fandou pěkných 153 klacků. Hlavně neházet flintu do žita a řádně se připravit na jaro, takže hlavně trénovat, správně jíst a pít a mít otevřenou mysl. 😀 😉 🙂

zápis, zpravodaj

Mladé pušky s jednou starší bambitkou v sestavě dokázaly opět vyhrát. Tentokrát však museli utkání otočit  a podařilo se jim to parádně. Díky velké marodce hráčů, sehrál své první mistrovské utkání Sam Pavlík, který byť ještě skoro vůbec netrénuje dorážku, dokázal zahrát vyrovnané dráhy (163,165). Dorážka byla taktéž velice vyrovnaná (44,45), jakožto plné (118,121). Taktéž s chybami to nebylo špatné a celkově nakoulel 328 kuželek, čímž si vytvořil osobní rekord. Na soupeře Tomáše, to sice nestačilo, ale příště se uvidí. Ve dvojici s ním byl Fanda, který házel proti Lídě. Zde se pěkně bojovalo hlavně v dorážce. Plné bere Fanda s přehledem a ty mu zajistili výhru.

Druhá a poslední dvojka Lukáš a výše zmíněná starší bambitka (záměrně nepíši stará 😀 ) Robert se jala bojovat o nějaký ten bod proti Honzovi s Nelou. Luky se soupeřem v plných hrál vcelku vyrovnaně. Dorážka však byla jeho a zde soupeře jasně přehrál, což vedlo k zisku bodu a kuželek. Robert byl taktéž lepší  v dorážce. V plných s Nelou sváděl boj a každou kuželku.

Je super, jak dokázal tým bojovat a otočit nepříznivý stav ve svůj prospěch o 13 kuželek. Také musím uvést, že všichni účastníci střetnutí, jak domácí, tak hosté, tedy až na Fandu, měli své padesátky hodně vyrovnané. Déčko výhrou potvrdilo, že přezimuje na 2. místě v tabulce.

zápis, zpravodaj

 

 

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *