Dotahováci rozhodli o výhře

O uplynulém víkendu jsme odehráli druhý zápas za sebou v domácím prostředí. Minulé kolo jsme se střetli s Kdyní. V tomto kole k nám zavítala Lomnice, která v současné době okupuje sestupové pozice. My se naopak nacházeli po 4. kole na místě druhém. Tento duel tedy sliboval docela zajímavou podívanou, což se také potvrdilo po dvou dvojicích. Vše rozhodlo naše dotahovácké duo, které deklasovalo soupeře a zajistilo nám výhru, dva body a posun na průběžné 1. místo soutěže.

Začátek byl obvyklý. Příchod na kuželnu, pozdravení se mezi sebou, ale samozřejmě také se soupeřem a s hráči týmů, kteří ještě dohrávali utkání, které předcházelo tomu našemu. A jak to bylo dál?

Láďa s Zdendou proti Pepovi a Bohoušovi. Láďa se v tomto utkání nemohl vůbec dostat do rytmu, jednoduše se jednalo o den blbec, který si občas vybere asi každý hráč. Nedařili se mu plné, ani dorážka. Pepa dokázal tohoto blbodne dokonale využít a po třech drahách  bylo o bodech rozhodnuto. Láďa však zabojoval na dráze poslední, kde se hostujícímu borci nevedlo a dokázal stáhnou skoro celý náskok, chyběla pouhá kuželka. Zdenda v minulém domácím utkání nezahrál podle svých představ a samozřejmě chtěl tento nedostatek napravit. To se mu proti Bohoušovi podařilo měrou vrchovatou a protihráči nenechal ani jeden dílčí bodíček. Nutno podotknout, že host nezahrál vůbec špatně. Stav 1:1 +31.

Na startovní dráhu se postavila dvojka, která spolu nastupuje velmi často. Mladý a ještě mladší 😎 😀  Venda s Tomem (já). Hosté sestavili dvojku Jirku s Mírou. Já jsem neměl ani tak Blboden, jako, že jsem hrál úplně na h…o a Jirka dokázal mojí nemohoucnosti naplno využít. Jediné, co jsem dokázal velmi dobře, bylo rozčilování se. Venda si vedl oproti mně dobře. Soupeře zatlačil velmi dobrou hrou v první polovině do kouta. Druhá půlka se mu sice nevedla, ale dokázal nahrané kuželky udržet a získat potřebný bod. Stav 2:2 +18.

Co na to dotahovácííííí? Hup na soupeře a nedat nic zadarmo. Karel s Tomem se postavili Zdeňkovi s Přemkem. Karel začal vlažně a se soupeřem první dráhu remizoval. Na druhé se už trošku rozjel a nahrál 10 kuželek. Třetí dráha byla hodně dobrá. V plných Zdeňkovi utekl o dalších 28 kolků, aby v dorážce přidal ještě 26 kuželek. No, pěkný počinek. Poslední dějství už bylo trochu klidnější. Karel do plných připsal 3, ale v dorážce opět zabral a nahrabal dalších 22 klacků. Soupeři se v tomto duelu vůbec nevedlo a našemu borci tak usnadnil práci. Tom byl na tom podobně.  Pouze malý rozdíl, první dráhu totiž vyhrál a nenechal soupeři ani půl bodíku. Druhá třicítka byla lepší první a náš hráč připsal 29 kolík, dost dobrý. Třetí a čtvrtá dráha byly trochu slabší, přesto je v pohodě Tomáš vyhrál a nahrál 9 respektive 20 kuželek. Naši klucíííí dotahováckýýýý dokázali soupeře dokonale rozhodit a porazit o raketu, která nám zajistila dva body do tabulky. 

Toto střetnutí bylo po dvou dvojicích vyrovnané, ale naše dotahovácké Terminátoří duo, dokázalo  vše dotáhnout k naprosté spokojenosti Slovanu. Opět ukázali svou sílu a touhu vítězit, což je super. Výhra nás posunula na průběžné 1. místo 2. KLMA.

Zápis, Zpravodaj  

 

 

 

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *