Po těžkém boji, zasloužená výhra v Útvině

Slovan B sehrál v 3. kole těžké utkání na půdě Sokola Útvina. Před tímto střetnutím měl Slovan na svém kontě dva body za jednu prohru a jednu výhru. Útvina na tom byla hůře o bod. Tudíž oba celky potřebovaly bodovat. Byť se jedná teprve o 3. kolo, každý bod je důležitý. No a naše družstvo získalo oba.

Cesta do Útviny není daleká a tak začátek utkání, který je dán na 09:00 hodin, nebyl zas tak brzký. Začnu pěkně od podlahy, jako oba první aktéři. Radek s Víťou se rvali o kuželky, jak ďasi. Domácí měl lepší plné, host dorážku. Škoda jen, že se Radkovi nepodařilo zahrát lépe plné. Druhá dráha se hostujícímu hráči povedla o mnoho lépe a Víťa, hlavně v dorážce, nenašel žádný recept na Radkovu hru. Dva body doma. Poté nastoupila jediná žena v utkání Dáda, proti Jardovi. Naše hráčka zahrála obě dráhy přes 200, což se domácímu nepovedlo. Náskok si Dáda získala hlavně v plných, ve kterých přehrála soupeře o pěkných 27 klacků. Když v dorážce ztratila pouhé tři kuželky, získává další body. Stav 4:0 +46.

Na úvod pěkné. Na startovní čáru se chystal za domácí Jirka, za Slovan Marcel. V tomto duelu byli oba soupeři velice vyrovnaní. Jak se říká, “každý chvilku tahá pilku.” Ve hře do plných byl lepší Marcel v dorážce zase Jirka. Když boj skončil, zbyla na straně domácího jedna kuželka v plusu, která znamenala body pro Útvinu. Čtvrtá runda svedla dohromady Petra a Vencu. Na první padesátce se hráči přetahovali o klacky, jak děti o hračku. Domácí byl o kolík šťastnější. Vše se změnilo po obrátce. Petr už v plných nandal Vencovi 26 kuželek a v dorážce přidal 7 dalších. Celkově nahrál pěkných 32 kuželek. Stav 6:2 +77.

Na řadě byl nejmladší z našeho týmu Lukáš, na straně domácích ostřílený Vlasta. Duel to byl zajímavý a vesměs rozhodla první padesátka, kterou Lukáš vyhrál 5 klacíků. Na druhé dráze měl sice lepší dorážku, ale v plných prohrál. Celkově si udržel vedení na kuželky o celé 4 kolky. A na řadě je dotahovák Tomáš, na domácí straně Honza. Tomáš měl velice vyrovnané dráhy a díky horší hře do dorážky nebylo jeho číslo větší. Honza se stal nejlepším hráčem domácích i utkání a Toma přehrál o 42 kuželek. Stav 12:4 +39.

Béčko po pěkném celkovém boji, ale i po bojovných duelech dokázalo přehrát Útvinu na jejich těžkých drahách a připsat si důležité venkovní dva body. Nejlepším naším hráčem se stal Radek Cimbala výkonem 439 kuželek.

Zápis, Zpravodaj

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *