Vítej Zlatý hattricku

Toto přirovnání s legendární hláškou se dá spojit i se skončeným víkendem, ve kterém se představila všechna naše družstva ve svých soutěžích na domácích drahách. Áčko hostilo Českou Lípu, béčko tým Teplé a céčko Jáchymov. Hned na úvod předestřu, že všechny týmy sebraly body svým soupeřům. Áčko s Céčkem své soupeře deklasovalo, béčko muselo bojovat až do konce.

Na úvod velmi krátce o áčku (píšu i něm na jiném místě). Přivítali jsme Českou Lípu, která v současné době bojuje o udržení v soutěži. My jsme jim tento boj nijak neulehčili, když od nás dostali opravdu pěkný nářez.

Béčko se po podzimu vyhřívalo na výsluní Krajského přeboru KV. K prvnímu jarnímu klání se dostavil tým Teplé. Musím uznat, že to byl boj skoro až do konce. Po první dvojici vedl Slovan o 102 kuželek, když Fanda s Dádou přehráli své soupeře Luboše s Honzou vcelku lehce. Na řadu přišla druhá dvojka. Té se za nic nevedlo a hosté ve složení M+M nedali Johanovi a Zdeňce žádnou šanci. Podařilo se jim stáhnout 99 klacků. Dotahováci měli tím pádem o co hrát a bojovat. Míra s Petrem na domácí straně, Míra s Jirkou na straně hostí. Plné se domácímu Mírovi podařilo zahrát, dorážka byla slabší a hostující hráč vedl o 12. Ve druhé půlce zahráli oba pěkné plné, Míra je prohrál o 4 kuželky. Posléze přišla Dáda a nakázala Mírovi, ať neblbne a začne konečně hrát. Tak začal a vyhrál. Petr s Jirkou prohrál celkově plné. Jenže dorážka rozhodla v prospěch domácích. Soupeř 17 fíků oproti 5, které měl Peťan.  Body zůstaly doma a tým si udržel 1. místo v tabulce.

12.kolo Slovan B-Telá
12.kolo Slovan B-Telá

Céčko podalo v tomto domácím střetnutí proti Jáchymovu C svůj nejlepší domácí výkon letošního ročníku. Na úvod se uvedla dvojka Jirka a Marcel. Oba dva hráči od úvodních hodů soupeře přehrávali. Do plných se ještě drželi, ale dorážka našich borců je dorazila. Jirka předvedl velmi pěkný výkon 449, ale na Marcela 479 to bylo málo. Druhý souboj dvojic byl čistě ženskou záležitostí. Jarka s Hedvikou proti Janě a Sabině. Zde se konal hlavně souboj mezi Jarkou a Janou. Naše hráčka rozhodla o své výhře v druhých plných, kde získala 9 klacků Ty udržela až do konce, respektive přišla jen o jednu a se ziskem dvou klacků z první půlky bere body na svou stranu. Hedvika přehrála Sabinu hlavně v první polovině, kdy nadělila hostující hráčce 38 kolíků. Céčko zahrálo parádí výkon 1732 a drží 5. místo se ztrátou pouhých 5 bodů na vedoucí Útvinu B.

12. kolo Slovan C-Jáchymov C
12. kolo Slovan C-Jáchymov C

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *