Céčko bere bod, déčko nic

Slovan C po vcelku vyrovnaném, ale slabém výkonu získalo důležitý bod do tabulky. O ten druhý je připravila Aš C, které také nepředvedla dobrý výkon. Bod zachránil Aši Martin Hurta, který nahrál 86 kuželek a tím strhl kuželky na stranu hostí, což znamenalo bod. Céčko se bohužel stále drží u dna tabulky, přesto věříme, že se dostane do klidnějších vod. Na střed tabulky jim chybí pouhé tři body.

Na úvod si koule štelovala Pavlínka s Luďou, který se výkonem 417 kuželek stal nejlepším domácím hráčem. Pavlínka mu sekundovala výkonem 413. Oba naši aktéři přehráli své soupeře Jirku s Vencou, kterého ještě střídala Jitka. Pavlínka i Luďa získali rozhodující náskok v prvních padesátkách a oba jej poté dokázali udržet. Stav 4:0+53.

Káťa s Jirkou se postarali o střed bojového pole, Ivona s Vláďou se jim postavili na straně hostí. Oba naši měli borci dost vyrovnané dráhy, bohužel pouze u Jirky to vedlo k zisku bodů. Káťu trochu zradily plné, kde host získal náskok, který stačil na výhru. Jirka byl naopak oproti hostujícímu hráči v plných lepší a tím tak získal body on. Stav 6:2 +53.

Stav stále vedoucí k zisku dvou bodů. Poslední dvojka Míra s Martinkou se bohužel proti Otovi a Martinovi dost trápila. Míra sice dokázala nad Otou vyhrát o 20 kuželek, hlavně díky plným, ale dorážka byla opravdu slabá. Tu měl soupeř ještě slabší. Martině se dorážka vedle ještě hůře oproti Mírovi a hlavně oproti Martinovi, který zahrál celkově hodně dobře a svým výkonem 461 rozhodl o zisku jednoho bodu pro svůj tým.

Céčko se v současné době nachází v nelichotivém postavení na předposlední příčce tabulky. Ke klidnému středu jim nechybí moc, pouhé tři body. Pevně věříme, že náš tým chytne formu a sérií výher se odpoutá z této pozice. Držíme palce.

zápis, zpravodaj

Déčko bude chtít na sobotní utkání s Loko Cheb D určitě co nejdříve zapomenout. Prohra o 80 kuželek jistě zamrzí. Přesto se mladíci stále drží v popředí tabulky a to konkrétně na 3. místě.

Venca s Martinem se vrhli na Yvonu s Jirkou docela s vervou. U Venci je škoda, že mu nešly lépe plné. Tam získala Yvona náskok, který stačil na zisk dvou bodů. Přesto na druhé dráze náš borec hostující hráčce dost zatápěl a dokázal z náskoku ukrojit 6 klacků. Martin se soupeřem držel krok pouze na první dráze, kterou prohrál o 11 kolíků. Druhá byla o poznání horší a Jirka zde nahrál 49 kuželek, což vedlo k jeho hladké výhře.

Druhá dvojice, vlastně už dotahováci uspěli napůl. Lukášovi se proti Adolfovi nevedlo nic. V plných se soupeře ještě dokázal držet, ale v dorážce Adolf utíkal a získal body pro sebe. Fanda proti Ivanovi začal dobře. Dokázal získat slušný náskok 22 klacků, který ve druhé části ještě navýšil.

Mladé pušky tentokrát padly o 80 kuželek, přesto se stále drží v horní části tabulky, konkrétně na 3. místě. Hrají první rok a oťukávají, co obnáší kuželkářský sport. Nejedná se totiž pouze o hospodskou zábavu, jak někteří nezúčastnění lidé rádi náš sport nazývají.

zápis, zpravodaj

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *