Béčko s céčkem vítězně

Stejně, jak si vedlo déčko proti Aši, tedy vítězně, vedly si stejně béčko s céčkem. Slovan B přehrál po bitvě Hazlov B a Slovan C si poradil s céčkem Lomnice. Oba naše celky vyhrály shodně 6:2 a obě utkání si byla docela podobná.

Slovan B po odehrání čtyř hráčů respektive dvou dvojic vedlo 4:0 +102. Takto to vypadá jednoduše, opak je však pravdou. Láďa Urban dokázal v první dvojici přehrát Janu o 84 kuželek, když jí nedovolil získat byť jediný dílčí bodík. Láďovo spolubojovnice ve dvojici Dáda se se svým soupeřem Michaelem podělila o dráhy rovnocenně. na kuželky lepší o 9, když dokázala udržet náskok vytvořený v první polovině.

Tomáš bojoval s Vendulkou a neměl to vůbec lehké. Hostující hráčka se s Tomem také rozdělila o dílčí body. Na kuželky zaplať pán Bůh vyhrál domácí hráč a to o celých 6 klacků. Petr Na tom byl stejně, jako Dáda a Tomáš. Body si s Pavlem rozdělili rovněž rovným dílem. I zde byl na kuželky lepší domácí borec a to o celé 3 kuželky. Uf, tři hráči vyhráli těsně, ale důležité je, že vyhráli.

Luky proti Petrovi, no, co myslíte? Bylo to tam. Také si body rozdělili na půl. Tentokrát byl lepší na kuželky Petr o rovných 40. A poslední z rodu Slovanu B byl Venca. Vencovi se nepovedla první dráha a po celý zbytek se marně snažil dotáhnout na Michala. Nějakou tu kuželku se mu podařilo stáhnout až v poslední třicítce. Na hlavní bod však nedosáhl.

Celkově béčko přehrálo Hazlov o 36 kuželek. Nejlepším hráčem se stal Láďa Urban výkonem 534 poražených kuželek.

zápis, zpravodaj

 

Také céčko přehrálo svého soupeře, kterým byla  Lomnice v prvních čtyřech hráčích. Dva souboje byly vyrovnané, dva trochu méně. Zdeněk si s Jirkou dráhy podělil na půl, ale celkové číslo bylo vyšší o 12 kuželek. Bod doma. Pavlínka si proti Petrovi připsala tři dráhy pro sebe. Tím pádem měla bod v kapse. Škoda, že jí vůbec nevyšla dráha poslední, kde hostující hráč stáhl skoro celý Pavlínky náskok. Naše hráčka udržela jedinou kuželku na své straně.

Míra proti Xenii svou první dráhu prohrál o jediný klacek. Poté převzal iniciativu a další tři bere pro sebe a hlavní bod pro tým. Dokázal nahrát 30 kuželek. Marcel se pomalu a jistě vrací do hry po zdravotních problémech. Stejně, jako Pavlínka vyhrál první tři dráhy a tím zajistil hlavní bod. K bodu přidal 45 kuželek.

Jirka bohužel nestačil na Ľubomíra, který na jedné z drah nedokázal pokořit hranici 100 kuželek. Na jedné Jirka se soupeřem remizoval, ale na zbývajících nedokázal na hostujícího hráče najít recept. Celkem prohrál o pouhé 4 kuželky. Káťa dokázala s Pepou vyhrát jednu dráhu, dvě prohrála těsně o dvě respektive o 3. Bod tím pádem bere Pepa, ale na konečném vítězství to nic nezměnilo.

Céčko bere domácí výhru a dva body do tabulky. Nejlepším hráčem se stal Míra Handšuh výkonem 536 poražených kuželek.

zápis, zpravodaj

 

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *