Béčko si poradilo s Chebem

Naše béčko se pohybuje ve vyšších patrech divizní tabulky a nic na tom nezměnilo ani 18. kolo, ve kterém přivítalo tým Lokomotiva Cheb A. Utkání sice skončilo vysokým rozdílem, jak bodovým, tak na kuželky, ale vůbec náš tým neměl jednoduché.

Zpočátku to nevypadalo, že zápas skončí tak vysokým rozdílem. Lukáš sice svou soupeřku porazil o 56 klacků. Rozdíl byl markantní hlavně v dorážce, kterou Luky sice nezahrál kdo ví jak dobře, ale na Yvonu to s přehledem stačilo. Do plných byli soupeři více vyrovnaní a tak o vítězi rozhodla právě dorážka. Lukáš tak připsal dva body na stranu Slovanu. Johan to měl s Adolfem o něco těžší. I zde rozhodla o výhře, tentokrát pro hostujícího hráče, dorážka. V plných se náš hráč udržel v plusu o 5 kolků, ale dorážku prohrál o 10, což v konečném součtu bylo -5. Po první dvojici byl stav ve prospěch našeho týmu, co se kuželek týče +51, na body 2:2.

A jsme u další dvojice. I zde opět rozhodla dorážka. Opět ji měl lepší hostující hráč, kterým byl Jan. Naše Dáda se soupeřem sváděla pěkný souboj a v plných získala 1 jednu kuželku. Bohužel díky horší dorážce nezískala body, ty si připsal na své konto Jan. Marcel předvedl naprosto vyrovnané padesátky 226. tato vyrovnanost přinesla našemu hráči úspěch v podobě zisku bodů. Láďa dokázal Marcelovi vzdorovat pouze v první polovině, kdy prohrál o 6 kuželek. Ve druhé polovině mu náš hráč nadělil 21 kuželek. Stav na body byl vyrovnaný 4:4, ale kuželky 55 byly na straně domácích.

A máme tu poslední rundu. Tomáš se střetl s Hanou a po první půlce to nevypadalo moc dobře. Tom byl v mínusu 21 klacků. Druhou padesátku načal velmi dobře a v plných stáhl náskok Hany o 14 kuželek. Celkový obrat dokonal v dorážce, když dokázal nahrát dalších 23 kolků. Super. Posledním na řadě je Radek. Také on zahrál velice vyrovnané padesátky, které v součtu znamenaly pohodovou výhru. Pavel totiž dokázal domácímu hráči vzdorovat pouze v prvních plných, které i tak prohrál o 7 kuželek. Radek předvedl nejlepší dorážku v celém utkání 153. Celkově porazil 451 kuželek.

Béčko si dokráčelo pro vcelku pohodovou výhru, byť z počátku to tak úplně nevypadalo. Také se stále drží v popředí Západočeské divize a to přesně na 3. místě se ziskem 21 bodů.

zápis, zpravodaj

 

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *