MČR dvojic mužů, máme bronz

O tomto víkendu tj. 17. – 18. 6. 2023 pořádal nás oddíl MČR dvojic mužů. Do závěrečných bojů, kterých se zúčastnilo 20 dvojic, postoupily také naše dvě dvojice. Jednalo se o Láďu Urbana – Zdeňka Kříže st. a Tomáše Pavlíka – Vencu Hlaváče st.. Jak si naši borci vedli naleznete trošku níže.

Náš oddíl byl pověřen uspořádání MČR dvojic mužů a my se snažili vytvořit, co možná nejlepší podmínky pro všechny účastníky. Ať se jednalo o hráče samotné, tak o diváky. Snažili jsme se přiblížit souboje prostřednictvím živého přenosu přes platformu YouTube, což si myslím, se nám vcelku podařilo. Živé přenosy bychom velmi rádi vysílaly i z mistrovských utkání našich družstev A 1. liga, B – Západočeská divize, C – Krajský přebor KV a D – Krajská soutěž 1. tř. KV. Malé mínus byl možná zvuk, který byl o něco zpožděn. Přesto si myslím, že byli hráči i diváci spokojeni, jak s výkony hráčů, dramatičností soubojů, tak občerstvením, kterému velel sám velký Luďa.

MČR dvojice muži 2023
MČR dvojice muži 2023

A nyní něco málo k našim bronzovým borcům- První se na dráhy postavilo duo Láďa Urban spolu se Zdeňkem Křížem st. Láďa zahrál vcelku dobře a výkon 574 kuželek není špatný. Zdendovi se moc nevedlo a výkon 512 není moc dobrý. Samotný hráč s ním samozřejmě nebyl spokojený. Faktem je, že se poslední dobrou potýkal s bolestmi zad.

MČR dvojice muži 2023 1
MČR dvojice muži 2023 1

Druhou dvojici vytvořil Tomáš Pavlík s Vencou Hlaváčem st. Ti zahráli opravdu dobře, i když Tomovi nějaká ta kuželka určitě chyběla. Venca porazil 603 kuželek a Tom (měl velice vyrovnané dráhy) porazil 579kuželek. Součet těchto dvou čísel 1182 vynesl našim borcům krásné třetí místo a tím bronzovou medaili.

MČR tandemy muži 2023
MČR tandemy muži 2023

Chtěl byl poděkovat hráčům Slovanu za pěknou reprezentaci našeho oddílu. Také velké dík všem, kteří se podíleli, jak jen mohli, na zajištění celého podniku. Pane ŘEDITELI, zvládl jsi to velmi dobře. Také bych velmi rád poděkoval všem zúčastněním hráčům za pohodovou atmosféru, fandění a v neposlední řadě i dramatické souboje při hře samotné.

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *